SERVICII

CONSULTANȚĂ, OFERTARE ȘI PROIECTARE

Consultanţa este absolut gratuită. Oferim clienţilor şi documentaţia necesară pentru DTAC, cât şi pentru PT.
Pentru a stabili costurile totale, trebuie alese încă de la început, brand-urile care vor fi utilizate. De fiecare dată, obţinem cele mai bune soluţii tehnice şi financiare pentru clienţii noştri.
Este foarte important ca locul în care vor fi amplasate panourile să fie ales corect, pentru a le oferi acestora cele mai bune condiţii de funcţionare. În cel mai scurt timp, se găseşte poziţia perfectă, bine calculată.

MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

Odată ce marfa ajunge la locaţia clientului, echipa noastră poate începe montajul. Sistemul  instalat va răspunde nevoilor individuale ale clientului în cauză. După punerea în funcţiune a instalaţie fotovoltaice, se va testa buna funcţionare a acesteia.
Rezultatul pentru care lucrarea se execută cu seriozitate şi profesionalism este furnizarea permanentă şi pe termen lung a unei energii ieftine şi inepuizabile.

MENTENANȚĂ ȘI SERVICE

Pentru a beneficia de o durată de viaţă mai lungă a sistemului şi de un randament mult mai bun al acestuia, sfătuim clientul să pună accent şi pe partea de mentenanţă al acestuia.